Mediaedge:cia a castigat contul de media al BCR

Postat la 17 aprilie 2008 12 afişări

Mediaedge:cia Romania a castigat in urma unei evaluari contul de media al BCR, parte a grupului Erste, agentia ocupandu-se incepand cu luna mai de planificarea si implementarea media a contului

"Ne-am dorit foarte mult sa lucram pentru contul BCR deoarece acesta reprezinta un brand reper pe piata din Romania, si un pas mare inainte in strategia noastra de dezvoltare", a declarat Bogdan Prajisteanu, Managing Director, al Mediaedge:cia Romania.

Pana acum contul BCR a fost gestionat de Media Investment, divizia de media a grupului de comunicare The Group, iar prin aceasta decizie BCR se alatura holdingului Erste care utiliza in alte tari serviciile retelei Mediaedge:cia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
publicitate,
advertising,
media,
Mediaedge:cia,
cont,
BCR,
Erste
/actualitate/afaceri/mediaedge-cia-a-castigat-contul-de-media-al-bcr-2562544
2562544
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.