Matache Macelaru este la un pas de insolventa

Postat la 10 martie 2010 119 afişări

Principal Company, producatorul mezelurilor Salonta si Matache Macelaru, a intrat in lantul datorii neplatite - creante neincasate. Tribunalul Buzau a decis in cursul saptamanii trecute deschiderea procedurii de insolventa, ca urmare a proceselor deschise de cinci creditori. Compania a anuntat insa ca va face recurs la decizia tribunalului.

Reprezentantii Principal Company, companie controlata de Signus Establishment si oamenii de afaceri Ion Dobronauteanu, Emanuel Dobronauteanu si George Ivanescu - actionari ai producatorului de vinuri Murfatlar -, sustin ca vor face recurs la aceasta decizie pana la finalul acestei saptamani, desi iau in calcul si posibilitatea de a intra in reorganizare judiciara a companiei.

"Nu suntem singura companie careia i s-a cerut insolventa pentru sume mai mult sau mai putin importante. In acest sens ne vom exercita dreptul la recurs. Intr-adevar, avem de recuperat bani din piata la fel cum si avem de dat. In niciuna din situatii insa nu consideram ca este vorba despre rea-vointa. Mai mult decat atat, am purtat discutii in acest sens pentru reesalonarea acestor datorii, majoritatea lor finalizate", au declarat reprezentantii Principal Company.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/matache-macelaru-este-la-un-pas-de-insolventa-5732282
5732282
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.