Masinile Volvo vor fi produse de o fosta fabrica de frigidere

Postat la 29 martie 2010 24 afişări

1,8 miliarde de dolari. Atat a platit China pentru intrarea in prima liga a producatorilor de automobile. Compania chineza Geely a cumparat marca Volvo de la gigantul american Ford, tot mai inglodat in datorii. Constienti de efectul psihologic al tranzactiei, noii proprietari au dat asigurari ca firma suedeza va fi condusa si de acum incolo conform principiilor scandinave.

Agitatie de zile mari la Goteborg, in sudul Suediei. Oficialii locali au imbracat straiele de sarbatoare, copiate dupa ale stramosilor din Evul Mediu si le-au iesit in intampinare noilor proprietari de la Volvo. Amintire a stramosilor vikingi, ceremonia de primire s-a desfasurat pe o nava de razboi.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
masini,
Volvo,
fabrica,
frigidere
/actualitate/afaceri/masinile-volvo-vor-fi-produse-de-o-fosta-fabrica-de-frigidere-5786031
5786031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.