Masinile second-hand au ajuns mai ieftine decat in Germania

Postat la 08 februarie 2010 28 afişări

Singura piata pe care se mai fac tranzactii e a masinilor cu capacitate cilindrica sub 2.000 cc, dar nu mai vechi de 2-3 ani. Cel mai usor se vand cele pana in 10.000 km, cum e VW Passat, Opel Astra, Skoda Octavia.

In ultimele doua luni, pe langa proprietari si samsarii de masini, in targul auto de la Vitan a patruns in forta o noua categorie de vanzatori de masini: firmele de leasing care nu mai stiu cum sa se scape de flotele de automobile confiscate de la clientii care nu si-au mai platit ratele. "Sunt vreo doua sau trei firme de leasing care au flota mare, de zeci de masini pe care le-au retras de la cei care n-au mai platit ratele si au cerut sa le rezervam cate 5-8-10 locuri in Autovit.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
achizitii,
importuri,
second-hand,
masini,
piata,
preturi
/actualitate/afaceri/masinile-second-hand-au-ajuns-mai-ieftine-decat-in-germania-5486012
5486012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.