Marirea si decaderea unui broker

Postat la 06 octombrie 2009 17 afişări

In cazul de fata, brokerul e cu B mare, fiindca e vorba de firma Broker din Cluj, una dintre cele mai mari societati de profil din tara.

Dupa 14 ani in care a condus firma cu mana de fier, veteranul Petru Prunea (63 de ani) pleaca din piata de capital, dupa ce a primit de la CNVM interdictie de a mai opera la bursa timp de cinci ani, in urma unui scandal urias ce a pornit de la descoperirea faptului ca sefa agentiei Broker din Deva a fraudat clientii cu aproape un milion de euro.

Au fost apoi descoperite nereguli si la alte sucursale, dupa care s-au aplicat amenzi in valoare totala de 200.000 de euro si a fost decisa suspendarea lui Prunea. Colaboratorii lui sustin ca totul s-a tras de la dorinta sa de a controla totul, fara a delega din responsabilitati.

Click aici pentru a citi continuarea materialului.www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bursa,
broker,
Petru Prunea,
Cluj
/actualitate/afaceri/marirea-si-decaderea-unui-broker-4961022
4961022
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.