LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Marele contract al Strabag

Postat la 19 noiembrie 2007 1 afişăre

Compania de constructii austriaca Strabag este aproape de a obtine un contract de 2,9 miliarde de euro din partea guvernului Republicii Srpska, enclava sarba din Bosnia-Hertegovina.

Comisia responsabila cu alocarea contractului a ajuns la un acord cu firma austriaca, acesta fiind inaintat guvernului spre aprobare. Conform agentiei austriece de presa APA, care citeaza un articol aparut in publicatia locala Nezavisne Novine, intelegerea intre cele doua parti ar putea fi parafata in urmatoarele doua-trei luni. Conform acordului, ar urma sa fie construiti 432 de kilometri de autostrada si de drumuri expres. Firma austriaca ar urma apoi sa le concesioneze pe o perioada de 30 de ani, cu o optiune de extindere pe inca 15 ani. Nu a fost inca stabilit un termen limita pentru finalizarea drumurilor prevazute in acord.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bosnia-Hertegovina,
Strabag
/actualitate/afaceri/marele-contract-al-strabag-1044301
1044301
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.