Malacopol, DCS: Investim 7 mil. euro in retea anul acesta

Postat la 20 ianuarie 2010 49 afişări

Digital Cable Systems are disponibil pentru 2010 un buget de investitii de 7 milioane de euro, suma care va fi directionata in cea mai mare parte catre extinderea si modenizarea retelei proprii, inclusiv prin achizitii in piata.

Compania condusa de Dinu Malacopol va cheltui anul acesta aproximativ 7 milioane de euro pentru extinderea retelei proprii, atat organic, cat si prin achizitii. In vizor sunt companiile telecom locale, care ar ajuta Digital Cable Systems (DCS) sa-si consolideze pozitia in mediul urban.

Astel, Malacopol estimeaz= ca veniturile companiei din serviciile de televiziune digitala vor creste cu 10% anul acesta, prin comparatie cu 2009, in timp ce pe partea serviciilor de internet, avansul va fi de 30%.

"Anul 2010 va fi un an al continuarii consolidarilor uzuale care au luat start \nca de anul trecut, urm`nd ca din 2011 s= asistam la consolidari mai spectaculoase pe piata de profil, odata cu stabilizarea situatiei economice", crede Malacopol.

In opinia acestuia, efectele suprapuse ale perioadei economice dificile, lipsa de finantare si amanarea achizitiilor de tehnologie si a proiectelor guvernamentale si private imping piata catre o zona de consolidari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dinu Malacopol,
Digital Cable Systems,
IT&C
/actualitate/afaceri/malacopol-dcs-investim-7-mil-euro-in-retea-anul-acesta-5386203
5386203
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.