Mai are familia Penescu sanse sa evite falimentul PIC?

Postat la 06 ianuarie 2010 69 afişări

Grupul PIC, activul principal al familiei Penescu din Pitesti, va trimite acasa si ultimii 1.000 de angajati dupa ce va inchide in urmatoarele zile ultimul hipermarket operational, situat in Pitesti, ceea ce agraveaza situatia businessului intrat in insolventa in noiembrie cu datorii de circa 60 de milioane de euro. Balanta inclina acum mai mult catre un esec, spun specialistii in insolventa.

Grupul detinut de fratii Ilie si Cornel Penescu, care in 2008 avea 3.000 de angajati si rulaje de 150 mil. euro, ramane astfel fara principala sursa de venit, activitatea din comert generand peste 80% din cifra de afaceri.

"Speram ca in februarie, cand va avea loc intalnirea creditorilor, sa fie acceptat planul nostru de reorganizare si sa gasim cat mai repede cumparatori pentru activele grupului", a declarat Ilie Penescu, coproprietarul PIC.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
retail,
Pic,
faliment,
inchidere,
magazin,
Pitesti
/actualitate/afaceri/mai-are-familia-penescu-sanse-sa-evite-falimentul-pic-5274258
5274258
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.