Lufthansa mai zboara doar la Dusseldorf si Milano

Postat la 23 februarie 2010 7 afişări

Compania aeriana germana Lufthansa a anulat din cauza grevei pilotilor cele doua zboruri programate in aceasta dupa amiaza spre Munchen, la 16:55 si la 19:10. Probabil nu va zbura nici cursa de Frankfurt de la 17:50, conform informatiilor disponibile la aeroportul Henri Coanda. De asemenea, sunt anulate zborurile programate sa vina in aceasta seara de la Munchen si Frankfurt. Cele doua rute de zbor raman astfel acoperite doar de Tarom.

De azi dimineata, Lufthansa a operat doar cele doua zboruri programate la Dusseldorf - destinatie pe care zboara cu aeronave de capacitate mai mica - si a anulat doua spre Frankfurt si alte doua spre Munchen.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
Lufthansa,
Dusseldorf,
Milano
/actualitate/afaceri/lufthansa-mai-zboara-doar-la-dusseldorf-si-milano-5603352
5603352
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.