Leonardo si-a stabilizat businessul. Vinde 10.000 de perechi de pantofi pe zi

Postat la 23 iunie 2010 29 afişări

Leonardo, cel mai mare retailer local de incaltaminte şi marochinarie, intrat in insolventa in a doua parte a anului trecut cu datorii de 100 mil. euro, a anuntat ca si-a stabilizat vanzarile in cele 137 de magazine detinute la cel putin 200.000 de euro zilnic.

"Strategia preturilor medium-low a functionat. Acum Leonardo vinde de 200.000 de euro pe zi, iar businessul s-a stabilizat. In lunile trecute nu am resimtit scaderi ale consumului", a declarat pentru ZF Radu Lotrean, asociat coordonator la Casa de Insolventa Transilvania, responsabila cu reorganizarea judiciara a companiei detinute de omul de afaceri oradean Florin Panea.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Leonardo,
afaceri,
stabilizare,
insolventa,
vanzari
/actualitate/afaceri/leonardo-si-a-stabilizat-businessul-vinde-10-000-de-perechi-de-pantofi-pe-zi-6440132
6440132
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.