La Loto 6/49 se va castiga, in curand, si cu trei numere

Postat la 11 ianuarie 2010 13 afişări

Loteria Romana va oferi, in curand, posibilitatea jucatorilor la Loto 6/49 de a castiga si cu trei numere, prin introducerea celei de-a patra categorii de castiguri, se arata intr-un comunicat al companiei.

Conform Loteriei, masura a fost luata pentru a dinamiza jocul si pentru a-i spori atractivitatea in concordanta cu asteptarile jucatorilor. Se preconizeaza ca aceasta masura, care va fi pusa in aplicare din primavara, va mari numarul de castigatori de zece ori.

"In ceea ce priveste pretul, in momentul de fata, ne aflam in faza de analiza, insa Loteria Romana va face tot posibilul sa nu modifice semnificativ pretul unei variante simple la Loto 6/49 dupa introducerea celei de-a patra categorii de castig", potrivit comunicatului.

Mai multe stiri pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
loto,
castig,
varianta,
trei numere
/actualitate/afaceri/la-loto-6-49-se-va-castiga-in-curand-si-cu-trei-numere-5310504
5310504
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.