Kaufland face un nou centru logistic

Postat la 19 august 2009 51 afişări

Reteaua de hipermarketuri cu politica de discount Kaufland, detinuta de grupul german LIDL& Schwartz, a cumparat un teren de circa 40 de hectare in judetul Cluj, pe care va construi al doilea centru logistic al sau din tara.

"Kaufland a luat un teren de aproximativ 40 de hectare langa Turda, pe traseul autostrazii. Constructia autostrazii i-a atras aici", a declarat Gligor Sasu, viceprimarul comunei Mihai Viteazu din judetul Cluj.

Comuna este foarte aproape de spatiul viitorului centru Kaufland.

Reprezentantii retailerului nu au oferit detalii despre acest proiect de investitii, insa au confirmat existenta planurilor de constructie a unui al doilea centru logistic din Romania, in vestul tarii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro.

 

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/kaufland-face-un-nou-centru-logistic-4779832
4779832
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.