Jat Airways, sperante de privatizare

Postat la 17 iunie 2008 12 afişări

Licitatia pentru privatizarea operatorului aerian sarb Jat Airways are sanse mari sa aiba loc inainte de sfarsitul verii. Sasa Vlaisavlevici, CEO al companiei, a declarat cotidianului sarb Blic ca documentatia privind lansarea licitatiei este aproape de finalizare, valoarea contabila a firmei fiind de 120 de milioane de euro.

El a adaugat ca Rothschild Investment Bank, consultantul pentru privatizare ales de guvern, actualizeaza versiunea finala a rapoartelor si a analizelor cu datele de la sfarsitul primului trimestru. Vlaisavlevici a explicat ca a trebuit sa depaseasca multe obstacole pentru a ajunge aici, cele mai mari fiind legate de impartirea drepturilor de proprietate intre companie si actionarii Jat Tehnika, Agentia de Control a Zborurilor si aeroportul Nikola Tesla.

Dupa finalizarea documentatiei, aceasta va fi trimisa spre aprobare Agentiei pentru Privatizare si apoi, impreuna cu strategia pentru privatizarea Jat Airways, va fi inaintata guvernului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
transporturi,
privatizare,
Jat Airways
/actualitate/afaceri/jat-airways-sperante-de-privatizare-2715355
2715355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.