Ionut Popescu si-a redus salariul la 4.800 de lei

Postat la 01 martie 2010 11 afişări

Consiliul de Supraveghere (CS) al Fondului Proprietatea (FP) a aprobat luni solicitarea directorului general al Fondului de a i se reduce salariul la 4.800 de lei pe luna, fara a beneficia de salarii compensatorii sau bonusuri, fiind limitate sub acest nivel si remuneratiile membrilor CS.

"Incepand cu data de 1 martie 2010, indemnizatia directorului general al Fondului Proprietatea a fost stabilita la suma de 4.800 de lei. In afara acestui salariu, directorul general nu beneficiaza de niciun fel de alte venituri (salarii compensatorii, bonusuri de performanta). S-a mai stabilit ca indemnizatia presedintelui Consiliului de supraveghere sa reprezinte 50% din salariul directorului general, iar cea a unui membru simplu sa fie in cuantum de 35% din aceeasi suma", se arata intr-un comunicat al FP. Directorul general al Fondului este Ionut Popescu.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ionut-popescu-si-a-redus-salariul-la-4-800-de-lei-5674832
5674832
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.