Ioan Dirzu si Mihai Miron, in CA la Albalact

Postat la 16 ianuarie 2008 2 afişări

Producatorul de lactate Albalact are doi noi vicepresedinti in Consiliul de Administratie - Ioan Dirzu si Mihai Miron, care au fost numiti in ultima Adunare Generala. Ioan Dirzu este medic veterinar si lucreaza in cadrul companiei Albalact de aproximatriv trei ani. Mihai Miron, de profesie farmacist, este fondatorul Europharm (acum parte a grupului GlaxoSmithKline).

„Am propus numirea lui Mihai Miron in Consiliul de Administratie pentru ca are competente in categoria baby food (alimente pentru copii), categorie in care vom dezvolta produse din sub brandul Fulga in cursul acestui an”, a declarat Raul Ciurtin, presedintele Albalact. In prezent, Mihai Miron detine si administreaza o fabrica de lapte praf pentru copii si o ferma de vaci in judetul Alba.

Cifra de afaceri a Albalact a crescut cu 64,33% in primele noua luni ale anului, pana la 111 milioane de lei, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

In prezent, compania produce peste 60 de sortimente de lactate sub marcile Fulga, Zuzu si Albalact. Fiecare dintre aceste marci detine cate o treime din valoarea vanzarilor. Compania se afla acum printre primii cinci producatori de lactate din Romania, intre care se afla Friesland Foods, Danone, Hochland si La Dorna.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ioan-dirzu-si-mihai-miron-in-ca-la-albalact-2337504
2337504
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.