Invataturile unui american cu o avere de 40 mil. dolari: Nu veti ajunge bogati ca simpli angajati

Postat la 28 februarie 2011 69 afişări

"Daca vei lucra toata viata pentru o companie, nu vei ajunge niciodata bogat", acesta a fost mesajul prin care Nathan Ricks, un american care a facut o avere de 40 de milioane de dolari in domeniul marketingului in retea, a incercat sa convinga cateva sute de romani ca deschiderea unei afaceri este principala modalitate de a face cu adevarat bani.

Ricks a fost prezent la finele saptamanii trecute la Bucuresti, unde a prezentat modelul de business de tip piramidal al companiei Nu Skin, cu venituri anuale de 1,54 miliarde de dolari in toate cele peste 50 de tari in care activeaza.

In opinia lui Ricks, exista trei modalitati prin care poti sa faci afaceri: prima este sa cumperi sau sa incepi o afacere mica; a doua este cumpararea unei francize; a treia (cea folosita de compania sa) este construirea unei retele care sa preia avantajele unei francize, dar pentru care sa nu se plateasca lunar o taxa.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/invataturile-unui-american-cu-o-avere-de-40-mil-dolari-nu-veti-ajunge-bogati-ca-simpli-angajati-8014485
8014485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.