Inca 95 de camere

Postat la 20 martie 2009 10 afişări

In aceasta primavara va fi finalizat un nou hotel de business in Capitala, in contextul in care primele doua luni au adus grade de ocupare dezamagitoare pe fondul crizei globale.

„Capital Plaza va fi cel mai nou hotel din clasa business, ce se va deschide in aceasta primavara in centrul Bucurestiului, facand dovada potentialului investitional local din domeniul industriei ospitalitatii”, potrivit unui anunt facut de Paul Marasoiu, presedinte al firmei de consultanta hoteliera Peacock Hotels Global Management.

Situat ultracentral, in imediata apropiere a Pietei Victoria si a Guvernului Romaniei, hotelul de patru stele are 95 camere si un centru de reuniuni si evenimente modulabil (de la sase la doua sali, sau spatiu deschis cu capacitate totala de 450 persoane pentru reuniuni sau de 600 persoane pentru receptii). Constructia hotelului a durat peste doi ani, iar deschiderea a fost programata pentru ultima decada a lunii mai. Capital Plaza suplimenteaza astfel oferta de camere de pe piata bucuresteana, in conditiile in care Capitala s-a confruntat in 2008 cu una dintre cele mai drastice scaderi din Europa.

Cititi aici cum a evoluat piata hoteliera din Romania 2008.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/inca-95-de-camere-4066474
4066474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.