Inaugurarea Tiago Oradea, amanata pentru septembrie 2009

Postat la 22 ianuarie 2009 58 afişări

Dezvoltatorii centrului comercial Tiago Oradea, Mivan Development si grupul Moritz, au anuntat ca mall-ul dezvoltat in vestul tarii va fi inaugurat in luna septembrie a acestui an. Initial, Tiago Oradea trebuia deschis in toamna anului trecut, cele doua companii amanand inaugurarea, intr-o prima faza, pentru primavara acestui an

Reprezentantii companiilor au precizat ca amanarea este cauzata de schimbarile de design aduse centrului comercial, acesta urmand sa includa un patinoar si un cinematograf 3D. Cele doua companii au in urma cu cateva luni Liberty Center, din Bucuresti, mall care include de asemenea un pationar si un cinematograf 3D.

 

Proiectul trebuia sa fie finalizat in luna noiembrie a anului trecut, potrivit datelor comunicate de catre companii, in primavara lui 2008, pentru realizarea Catalogului de Centre Comerciale, editat de catre BUSINESS Magazin. Reprezentantii Mivan anuntasera la finalul lunii octombrie ca toate centrele comerciale Tiago care vor fi dezvoltate in tara vor include un patinoar si un cinematograf 3D..

 

"Vom continua investițiile pe care ni le-am propus în România cu toate problemele actuale de pe piața financiară ", a declarat Marius Barbu, retail development director al Mivan. Reprezentantii dezvoltatorului au mai mentionat ca investitia in proiectul din Oradea a fost majorata cu 10%, la 66 de milioane de euro, ca urmare a modificarilor de design.

 

Inaugurarea unui alt centru comercial dezvoltat in Oradea,sub brandul Era Shopping Park, a fost amanata pentru luna martie a acestui an. In acest moment, in Oradea este operabil centrul comercial Lotus Market.

 

Finalul anului trecut o adus amanarea pentru 2009 a mai multor deschideri de centre comerciale, printre acestea numarandu-se Grand Arena si Mega Designer Outlets din Bucuresti, Euromall Galati si doua mall-uri Galleria, in Suceava si Piatra-Neamt. Potrivit datelor comunicate pentru realizarea Catalogului de Centre Comerciale, Mivan ar trebui sa inaugureze in acest an alte trei mall-uri Tiago, in Bacau, Ploiesti si Piatra – Neamt.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Mivan,
mall,
Tiago,
amanare
/actualitate/afaceri/inaugurarea-tiago-oradea-amanata-pentru-septembrie-2009-3784656
3784656
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.