In primul an, Apple va vinde cinci milioane de iPad-uri

Postat la 26 februarie 2010 20 afişări

In primul an de la lansare, Apple va vinde aproximativ cinci milioane de unitati, potrivit analistilor de pe piata, care inca nu stiu sigur daca tableta va avea succesul asteptat.

In plus, in cadrul adunarii generale a asociatilor, care a avut loc ieri, Steve Jobs, CEO Apple a anuntata faptul ca iPad va fi disponibil in magazine din luna Martie la pretul de 499 de dolari, scrie Reuters. Unul din actionarii companiei Apple, Matthew Rafat a spus ca nu vrea sa cumpere un iPad, deoarece nu ii gaseste nmicio intrebuintare. "Daca as avea bani multi l-as cumpara doar sa ca sa il am", a spus acesta.

Anul acesta si anul viitor, Apple Inc planuieste sa deschida 25 de magazine noi in China, cea mai piata telecom din lume. Aproximativ 60% veniturile Apple in ultimul trimestru al lunii decembrie au venit din piete externe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
iPad,
Steve Jobs,
tablet PC,
vanzari,
estimari
/actualitate/afaceri/in-primul-an-apple-va-vinde-cinci-milioane-de-ipad-uri-5633934
5633934
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.