In lupta pentru pacienti, clinicile private cumpara echipamente medicale tot mai performante

Postat la 08 septembrie 2010 125 afişări

Compania Medicover a achizitionat recent doua echipamente performante destinate investigatiilor medicale avansate - este vorba de un ecograf Voluson E8 Expert BT 09 care deserveste clinica Medicover Victoria si de un mamograf digital Lorad Selenia ce va fi disponibil in clinica Medicover Unirea.

Investitia totala pentru aceste echipamente se ridica la aproape 400.000 euro si subliniaza determinarea companiei de a livra servicii medicale de ultima ora,

Ecograful Voluson este un echipament multi-disciplinar Doppler 3D/4D, cu tehnologie de ultima generatie. Include programe avansate pentru examinari abdominale, de obstetrica -ginecologie, neonatologie, urologie, parti moi, sistem vascular si sistem musculo-scheletic. Sondele 4D folosite in ecografiile ginecologice detecteaza cele mai fine detalii inca din primul trimestru de sarcina, oferind imagini fetale de mare claritate. Ecograful poate explora structuri de mici dimensiuni cu maxima acuratete, garantand astfel un diagnostic corect.

Mamograful digital Lorad Selenia combina cele mai recente inovatii ale imagisticii digitale cu o capacitate de operare avansata, ideala pentru investigatiile de mare precizie. Acest mamograf digital ofera imagini cu o rezolutie si contrast exceptionale, garantand in acelasi timp o doza minima de radiatii, gratie tubului cu tungsten si filtrelor cu rodiu si argint.

"Acest echipament vine in sustinerea eforturilor noastre legate de solutiile de screening in lupta impotriva cancerului de san. Depistarea precoce a cancerului de san cu ajutorul acestui aparat permite interventia rapida si precisa a specialistilor, contribuind astfel la cresterea semnificativa a ratei de supravietuire", declara dr. Marina Otelea, director general al Medicover Romania.

Medicover se afla in primii zece operatori de pe piata serviciilor medicale private, alaturi de companii precum MedLife, CMU, Sanador, GralMedical sau Medsana.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanatate,
afaceri,
clinici,
Medicover,
echipamente,
dotari
/actualitate/afaceri/in-lupta-pentru-pacienti-clinicile-private-cumpara-echipamente-medicale-tot-mai-performante-7151235
7151235
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.