Immorent, proiect de 300 mil. euro in nordul capitalei

Postat la 06 mai 2008 9 afişări

Devoltatorul Immorent Romania a anuntat astazi lansarea un important proiect imobiliar, pentru care a semnat in ultimul trimestru din 2007 un contract pentru constructia pe 150.000 mp.

Costul total al proiectului este de circa 300 milioane euro. Constructia va incepe in cel de-al treilea trimestru al anului viitor si ar trebui finalizata in 2016, potrivit reprezentantilor companiei.

Complexul va fi compus din 30% cladiri de birouri si 70% partea rezidentiala. „Este cel de-al doilea proiect ca anvergura dupa cel din Viena de 400 milioane euro“, a spus Gertrud Meisel-Ortner, membra in comitetul executiv Immorent.

Compania austriaca a anuntat ca va dezvalui in curand amplasamentul exact din nordul capitalei, insa dupa fotografiile din satelit facute publice aceasta pare a fi situata intre bulevardul Poligrafiei si strada Coralilor, in apropiere de strandul Baneasa.

„Suntem in discutii pentru alte trei terenuri pentru realizarea de proiecte imobiliare in alte zone din tara. In principal, vizam acele orase cu populatii de peste 100 mii de locuitori, unde si puterea de cumparare este mare“, a specificat Bogdan Cernesc, director general Immorent Romania.

In ceea ce priveste operatiunile de leasing ale intregului grup, contractele au depasit, potrivit companiei, valoarea de un miliard de euro, din care volumul de business din Romania a ajuns la 53 de milioane.

Dintre acestea, 36,7 milioane euro au reprezentat leasing-ul imobiliar si 16,3 leasing-ul pe echipamente. Immorent Romania estimeaza pentru 2008 o crestere de 52%, din care 65% pe leasing-ul imobiliar si 23% pe segmentul de echipamente.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
immorent,
proiect
/actualitate/afaceri/immorent-proiect-de-300-mil-euro-in-nordul-capitalei-2616566
2616566
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.