Imaginea Volksbank Romania, spalata de Intact

Postat la 17 ianuarie 2011 52 afişări

Cotidianul austriac Der Standard publica in editia sa electronica informatii despre un contract de promovare incheiat intre filiala din Romania a Volksbank si grupul de media condus de familia Dan Voiculescu.

Contractul de promovare a Volksbank Romania (VBR) de catre Intact Media Group (IMG) are drept scop corectarea "imaginii negative" pe care VBR o are in Romania. Boardul Österreichischen Volksbanken AG a aprobat in 16 noiembrie anul trecut acest contract, sustine Der Standard, iar o prima transa de 500.000 de euro a fost deja virata catre IMG.

Cotidianul austriac mai noteaza si ca IMG apartine familiei politicanului si colaborator al fostei Securitati Dan Voiculescu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/imaginea-volksbank-romania-spalata-de-intact-7895404
7895404
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.