Hotel Ramada are un nou director de resurse umane

Postat la 26 august 2008 106 afişări

Rodica Mesaros este noul director de resurse umane al hotelului Ramada Plaza Bucharest

Rodica Mesaros a fost, din 2005 pana in prezent, coordonator recrutare in cadrul Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucharest. Totodata, ea este cunoscuta in speciala ca gazda a reality show-ului Jobbing de la TVR 2.

 

Conducerea hotelului Ramada a promovat recent-o in functia de director de PR pe Madalina Belous. Anterior ea a ocupat pozitiile de coordonator de evenimente la Best Western Hotel si auditor intern pentru standarde ISO & HACCP in cadrul hotelului Ramada.

 

In prezent, lantul hotelier Ramada cuprinde, la nivel international, 850 de unitati, facand parte din cel mai mare grup de profil din SUA,Wyndham Hotel Group.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
Ramada,
Rodica Mesaros
/actualitate/afaceri/hotel-ramada-are-un-nou-director-de-resurse-umane-2972762
2972762
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.