Honda recheama inca 440.000 de masini

Postat la 10 februarie 2010 14 afişări

Grupul auto nipon Honda a anuntat ca va rechema inca 440.000 de autovehicule pentru a remedia probleme ale sistemului de airbaguri, iar totalul masinilor chemate in service pentru astfel de defectiuni a ajuns la 950.000 de unitati, informeaza Reuters.

Conform companiei de PR a importatorului Honda Trading Romania, Infinite PR, modelele care vor fi rechemate sunt doar cele de pe piata americana, piata europeana nefiind afectata de acest program.

Constructorul, al doilea ca marime din Japonia, a lansat programul de rechemare a autovehiculelor dupa ce probleme ale sistemului de airbaguri au fost legate de decesul unei persoane si ranirea altor 11 in SUA.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
Honda,
masini,
airbag,
rechemare
/actualitate/afaceri/honda-recheama-inca-440-000-de-masini-5494697
5494697
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.