Guvernul va inchide magazinele duty-free

Postat la 20 mai 2010 20 afişări

Guvernul va sista eliberarea de autorizatii de functionare pentru magazine duty-free, iar termenul de valabilitate a actualelor avize va fi limitat la cinci ani de la data eliberarii, dar fara ca dupa acest interval sa mai fie eliberate noi autorizatii, conform proiectului de combatere a evaziunii.

"Autorizatiile de functionare emise pentru magazinele dutyfree/duty-free diplomatic isi inceteaza valabilitatea in termen de 5 ani de la data eliberarii, fara posibilitatea continuarii activitatii de comercializare marfuri in regim duty-free prin emiterea de noi autorizatii. De la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, Ministerul Finantelor nu mai elibereaza autorizatii de functionare a magazinelor duty-free/duty-free diplomatic" , se arata in proiectul ordonantei de urgenta privind combaterea evaziunii fiscale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
magazine,
duty-free,
/actualitate/afaceri/guvernul-va-inchide-magazinele-duty-free-6138576
6138576
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.