Grey face reclame pentru Bosch

Postat la 21 ianuarie 2008 1 afişăre

Grey a castigat contul de strategie si creatie pentru Bosch pana luna trecuta de acest cont ocupandu-se agentia Notorious Advertising.

Partea de media a contului este gestionata in continuare de agentia Optimum Media Direction (OMD), parte a grupului Omnicom.

Agentia Grey va dezvolta mai multe campanii diferentiate avand in portofoliu toate diviziile Robert Bosch: Auto, Scule Electrice, Termotehnica (cu marcile Junkers si Buderus) si Security Systems,

"Provocarea lansata de Bosch la sfarsitul lui 2007 prin trei brief-uri structurate si cu obiective clare, dar si experienta pe categorie a agentiilor concurente ne-a mobilizat sa ne dorim mult acest client. A fost un pitch castigat in mod clar datorita frumusetii unor idei creative, eficiente, pornite dintr-o gandire strategica corecta” afirma Razvan Medrea, Account Director.

Prezenta din 1992 pe piata locala, Grey Romania este parte a grupului de comunicare WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial. Pe langa serviciile de publicitate, agentia ofera si servicii de PR, shopper marketing, direct marketing si evenimente.

Printre clientii agentiei se numara: Kent şi Dunhill (British American Tobacco), Aquafresh, Sensodyne, Lactacyd, Coldrex, Corega, Parodontax şi Corsodyl (GlaxoSmithKline) Pantene, Londa, ACE, Lenor, Mr. Proper, Fairy (Procter & Gamble), Hochland, Nokia, Romtelcom şi ClickNet, Cosmopolis, Butan Gas si Bosch.

Bosch este cel mai important producator in industria tehnicii pentru autovehicule, a tehnicii industriale, a bunurilor de larg consum si tehnicii pentru cladiri, si numara aproximativ 260 000 de angajati. Grupul Bosch are aproximativ 300 de filiale si reprezentante regionale in peste 50 de tari.

Bosch investeşte anual de trei miliarde de euro in cercetare si dezvoltare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
publicitate,
Grey,
Bosch
/actualitate/afaceri/grey-face-reclame-pentru-bosch-2343699
2343699
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.