go4games.ro – siteul celor mai buni gameri

Postat la 15 iunie 2011 54 afişări

go4it.ro a lansat go4games.ro, un site specializat, la propriu si la figurat, in jocuri.

go4games.ro reprezinta sursa de informatii a gamerilor de toate varstele. Fie ca este vorba despre un casual gamer sau un gamer inrait, go4games.ro le ofera acestora cele mai importante si interesante subiecte: stiri despre ultimele jocuri lansate sau care urmeaza sa fie lansate, alaturi de review-uri realizate de catre redactorii go4games.ro. Redactorii site-ului au o experienta indelungata si sunt cunoscuti gamerilor din presa romaneasca de specialitate.

Accesand www.go4games.ro, userul poate sa descarce jocuri gratuite, demo-uri, utilitare, chat-uri si multe altele.

Iar pentru a aniversa patru ani de la lansare, go4it.ro, primul site de gadget-uri din Romania, a venit in intampinarea numerosilor gameri din tara atat prin lansarea go4games.ro cat si printr-un concurs dedicat pasionatilor de jocuri.

Cei care vor sa participe la concurs, trebuie sa trimita review-uri la jocurile preferate si sa adune cat mai multe voturi pentru acestea timp de o luna. La final, echipa go4games.ro va alege trei castigatori din Top 10 cele mai votate review-uri din concurs. Premiul cel mare este un laptop special de gaming, Asus G73.

Click aici pentru mai multe detalii despre premii.

Lansat in iunie 2007, site-ul www.go4it.ro este primul site de gadget-uri din Romania. Adresat atat celor ce detin cunostinte solide de IT, cat si celor care sunt pasionati de tehnologie si de nou, site-ul prezinta cele mai noi si interesante stiri despre lumea gadget-urilor, intr-un limbaj accesibil.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
jocuri,
go4games.ro,
gameri
/actualitate/afaceri/go4games-ro-siteul-celor-mai-buni-gameri-8345752
8345752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.