GlaxoSmithKline va renunta la 4.000 de angajati, in principal in Europa si SUA

Postat la 31 ianuarie 2010 17 afişări

Grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline, prezent si in Romania, va desfiinta circa 4.000 de locuri de munca, in principal in Europa si SUA, masura facand parte din eforturile de restructurare a personalului si de orientare spre pietele emergente, potrivit The Times.

Grupul, care are 99.000 de angajati la nivel mondial, ar putea anunta planul de diminuare a personalului joi, cand va raporta rezultatele financiare pentru 2009. GlaxoSmithKline incearca sa dezvolte noi produse si se axeaza tot mai mult pe pietele emergente pentru dezvoltare. In aceste conditii, producatorul de medicamente a renuntat recent la 2.000 de angajati din departamentul de vanzari in SUA, efectuand, in schimb, 1.500 de angajari in China.

In Romania, grupul britanic detine fabrica Europharm de la Brasov.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/glaxosmithkline-va-renunta-la-4-000-de-angajati-in-principal-in-europa-si-sua-5462489
5462489
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.