Gheorghe Calburean trece pe imobiliare

Postat la 26 februarie 2008 1 afişăre

Dafora Medias va decide maine in Adunarea Generala Extraordinara (AGEA) inceperea unui proiect imobiliar in zona Floreasca a capitalei, conform comunicatului companiei ce activeaza in sectorul serviciilor anexe extractiei petrolului si gazelor naturale, controlata de Gheorghe Calburean cu 48,2% din actiuni.

Daca actionarii vor fi de acord cu propunerile presedintelui societatii Gheorghe Calburean, va fi infiintata o entitate separata care se ocupa de dezvoltarea proiectului imobiliar, societate in care Dafora va detine o cota de 50% din capitalul social. Inainte de infiintarea societatii va fi efectuat un studiu de fezabilitate.

In Adunara Generala urmeaza a fi decisa si vanzarea unui teren de constructii detinut de Dafora catre societatea nou infiintata. Terenul a carei destinatie urmeaza a fi stabilita se afla in cartierul Floreasca al Capitalei, una dintre zonele foarte scumpe in prezent. Compania nu a furnizat date privind marimea terenului si nici tipul proiectului imobiliar, cel mai probabil fiind vorba de o cladire de birouri.

Decizia actionarilor Dafora va fi luata cu o zi inainte de intrarea actiunilor Dafora (simbol DAFR) pe piata principala a BVB, categoria a II-a. Titlurile Dafora se tranzactioneaza din 1996 pe piata RASDAQ, catgoria III Regular, iar in prezent sunt suspendate pentru desfasurarea AGEA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
servicii financiare,
dafora,
imobiliare
/actualitate/afaceri/gheorghe-calburean-trece-pe-imobiliare-2416231
2416231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.