Germanos lanseaza G-Garantie pe viata

Postat la 16 martie 2009 98 afişări

Germanos, retailer de telecom din Romania, parte a grupului Cosmote a introdus garantia pe viata pentru orice telefon mobil achizitionat din oricare cele peste 260 de magazine din reteaua proprie de magazine.

Noul serviciu Germanos completeaza gama oferita de retailer: G-agenda plus-transferul continutului multimedia dintr-un telefon mobil in altul, G-service tehnic, G-plata facturilor- pentru serviciile Cosmote si Romtelecom, G-creditare-posibilitatea achizitionarii produselor in rate sau G-ticket-bilete la marile evenimente.

"Odata cu introducerea serviciului Garantie pe viata, prin achizitionarea unui telefon mobil de la Germanos, consumatorii beneficiaza de garantie nu numai doi ani, ci practic pe toata perioada in care decid sa-l utilizeze", a spus Aris Karousos, Germanos Retail Chain Director.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Germanos,
G-Garantie,
telecom,
Cosmote
/actualitate/afaceri/germanos-lanseaza-g-garantie-pe-viata-4054166
4054166
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.