Germanos:in 2009 am inregistrat cresteri la vanzarile de accesorii si sisteme GPS

Postat la 17 februarie 2010 36 afişări

Germanos, cel mai mare retailer telecom din Romania a anuntat pentru anul trecut cresteri semnificative ale sistemelor de GPS, in conditiile in care piata a scazut in 2009 cu 25-30% fata de 2008, ale accesoriilor pentru telefoanele mobile si ale vanzarilor de camere foto.

Rezultatele inregistrate de companie se datoreaza in primul rand adaptarii ofertei la contextual economic dificil, Germanos oferind astfel pachete speciale de produse, cum a fost cel de Craciun- camera foto plus rama foto digitala, camerele foto entry-level si pachetele gen camera foto plus card de memorie si husa.

"Vanzarile de accesorii si-au mentinut acelasi trend pozitiv ca si anul trecut, in usoara crestere fata de 2008.", a spus Alexandru Munteanu, Sales Operations Manager Germanos Telecom Romania, completand ca la acestea s-au adaugat vanzarile semnificative pe categoriile de camere foto si sisteme de navigatie, mai ales in cea de-a doua parte a anului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Germanos,
GPS,
accesorii,
sisteme
/actualitate/afaceri/germanos-in-2009-am-inregistrat-cresteri-la-vanzarile-de-accesorii-si-sisteme-gps-5538626
5538626
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.