Germanos a cumparat Tel Sim GSM

Postat la 22 noiembrie 2007 1 afişăre

Germanos Telecom Romania a achizitionat Tel Sim GSM, un lant de retail si distributie de telefoane mobile si accesorii GSM, care numara 19 magazine in orase precum Bucuresti, Iasi, Craiova si Oradea. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

Aceasta miscare face parte din strategia companiei detinute de grupul elen de telefonie mobila Cosmote de extindere a retelei nationale de magazine.

"Reteaua Tel Sim GSM vine in completarea strategiei noastre privind viitorul Germanos in Romania. Prin aceasta achizitie, ne apropiem din ce in ce mai mult de obiectivul stabilit la inceputul lui 2007, 200 de magazine pana la sfarsitul anului", a declarat Dimitris Blatsios, CEO al Germanos Telecom Romania.

Compania a incheiat primul semestru al acestui an cu un numar de 150 de magazine in 80 de orase din tara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
retail,
Germanos
/actualitate/afaceri/germanos-a-cumparat-tel-sim-gsm-1057350
1057350
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.