Germanilor li se cere sa cumpere obligatiuni emise de guvernul de la Atena

Postat la 03 mai 2010 17 afişări

Intr-un apel adresat direct germanilor, publicatia Handelsblatt cere acestora sa cumpere obligatiunile puse la vanzare de autoritatile de la Atena, in incercarea de a contracara reticenta Germaniei fata de pachetul de salvare elaborat de UE si FMI, informeaza Financial Times.

In editia de luni a publicatiei, sub titlul "Germania ajuta", politicieni si oameni de afaceri declara ca vor cumpara personal obligatiuni grecesti.

Campania a fost lansata inainte de intalnirea de luni a cabinetului condus de cancelarul Angela Merkel, unde se va discuta asupra contributiei Germaniei, de 22,4 miliarde euro, la pachetul de salvare de 110 miliarde euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
servicii financiare,
eonomie,
Grecia,
Germania
/actualitate/afaceri/germanilor-li-se-cere-sa-cumpere-obligatiuni-emise-de-guvernul-de-la-atena-6085375
6085375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.