GAV Scholz&Friends are Client Service Director german

Postat la 18 martie 2008 12 afişări

Agentia de publicitate GAV Scholz&Friends Bucuresti are un nou Client Service Director, in persoana germanului Sven Sochaczewsky.

Acesta va coordona departamentul de Client Service al Scholz&Friends, va mentine legatura cu celelalte fifiale ale agentiei si va participa la dezvoltarea strategiei GAV Scholz&Friends.

Pana acum, Sochaczewsky a mai lucrat in birourile Scholz&Friends din Paris si Berlin.

Agentia GAV (Generic Audiovizual) a fost infintata in 2003, iar in 2005 s-a afiliat retelei internationale Scholz&Friends devenind GAV Scholz&Friends Bucuresti. Scholz&Friends este o retea germana, singura owner-managed din Europa si are sedii la Berlin si Hamburg.

Printre clientii GAV Scholz&Friends se numara Mercedes-Benz SRL, Asociatia pentru Relatii Comunitare Romania, Brita, Raiffeisen Leasing, Balkan, Cramele Halewood, Sibiu Jazz Festival, Unilever si Unity.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
publicitate,
GAV Scholz&Friends
/actualitate/afaceri/gav-scholz-friends-are-client-service-director-german-2463924
2463924
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.