Gabriela Mihăilă: „În drumul spre succes, talentul poate fi de multe ori o opţiune, pe când ambiţia nu”

Postat la 04 noiembrie 2022 72 afişări

Gabriela Mihăilă: „În drumul spre succes, talentul poate fi de multe ori o opţiune, pe când ambiţia nu”

Vârstă: 40 de ani

Funcţie: Sales Trainer Manager România şi Moldova

Companie: Avon

Număr de colegi aflaţi în subordine: 8

Cifră de afaceri (2021)*: 349 mil. lei

*Potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice

Experienţă: „Aproape că aş putea spune că am lucrat în Training de când mă ştiu “, spune ea. De-a lungul timpului, a acumulat peste 15 ani de învăţare, dar şi de inspiraţie oferită celor din jur pentru a fi măcar cu puţin mai buni în ceea ce fac, de la o zi la alta. Şi consideră că i-a ieşit.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?              

În drumul spre succes, talentul poate fi de multe ori o opţiune, pe când ambiţia nu. Talentul îţi poate facilita anumiţi paşi spre destinaţia dorită, însă dacă nu eşti motivat să ajungi unde ţi-ai propus şi nu dovedeşti maturitate în acţiuni, rişti să te împiedici înainte de final.

În ce loc te simţi cea mai fericită?                                       

Acasă, alături de familia mea. La o cafea, cu prietena mea din copilărie. În pădure, culegând flori cu copiii mei. La un concert cu colegii, savurând o muzică bună. La un teambuilding cu echipa. Sunt fericită în toate locurile unde există energie pozitivă. Şi nu sunt puţine, spre norocul meu.

Care este cea mai mare realizare din viaţa ta de până acum?

Deşi pentru unii poate părea uşor de atins, pentru mine cea mai mare realizare o reprezintă echilibrul: între personal şi profesional, între studiu pentru job şi pasiuni, între timpul alocat echipei şi colegilor şi timpul alocat familiei. Recunosc şi că mi-a luat 40 de ani să-l ating.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Pot să trec 5, în ideea că aş mai avea nevoie de încă atâţia ani în viaţă cel puţin, ca să ajung la 10? :)  Ratingul este dat de suma dintre alegerile făcute, eşecurile avute şi învăţămintele trase după. Dacă la final rezultatul este pe plus, obiectivul este ca şi atins.

Cine este mentorul tău?

Indubitabil, Raluca Kisescu. Şi acum îmi amintesc discuţiile mentor-mentee din vremea în care era angajat Avon şi încă nu un unicorn. Un OM cu care aş vorbi ore în şir. Ştie să mă provoace, să mă scoată din zona de confort şi mai ales, să fie un prieten autentic. Mă declar mentee-ul ei pe viaţă!

Ce te motivează?          

Mă simt motivată să coordonez echipa de Training şi să ajut ca fiecare membru să crească. La fel de motivată sunt şi când oamenii mei sunt în lumina reflectoarelor şi primesc apreciere pentru munca lor, sau când sărbătorim împreună succes după succes, dar şi când învăţăm din fiecare insucces.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consum,
Gabriela Mihăilă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.