Friends Advertising are un nou Senior PR

Postat la 26 februarie 2008 1 afişăre

Agentia de publicitate Friends Advertising are un nou Senior PR, in persoana Monicai Jitariuc

Aceasta are o experienta de sapte ani in comunicare si va coordona activitatile de PR atat pentru agentie, cat si pentru clientii comerciali.

Friends Advertising a fost infiintata in 2003 de catre Bojan Spasic si Sorin Tranca, iar in toamna anului trecut s-a afiliat la IMSG, retea internationala care activeaza pe piete in dezvoltare.

IMSG isi proprune ca pana la sfarsitul lui 2009 sa devina unul dintre primele zece grupuri de comunicare.

In ultimii doi ani, Friends a lucrat pentru aproximativ 25 clienţi,printre care: Unilever Canon Photo-Video CEE (cont regional), TINA R, Medrom, Intersnack, Euro 26, Gealan, Siemens România, Fundatia Copii Sănătoşi, Porsche Bucuresti Vest 2, Fan Courier, European Drinks, Ţiriac Imobiliare,

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/friends-advertising-are-un-nou-senior-pr-2416235
2416235
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.