Fratii Cristescu transfera companii de 150 mil. euro pe Bursa: Intr-un an vom avea nevoie de finantare

Postat la 11 iunie 2010 16 afişări

Marius si Emil Cristescu, care detin pe piata RASDAQ companii cu o capitalizare cumulata de 153 mil. euro, intentioneaza sa le transfere pe piata reglementata a BVB, pentru a profita de instrumentul finantarii prin intermediul pietei de capital.

"Avantajul listarii pe Bursa este ca la un moment dat poti sa atragi finantare, pentru ca aceasta criza va mai dura un an maxim doi si dupa aceea companiile vor avea nevoie de bani pentru extindere", spune Marius Cristescu, proprietarul grupului Bega.

Dupa ce-si vor transfera actiunile la Bursa, cele doua companii detinute de fratii Cristescu vor fi cele mai mari companii de pe piata in sectorul in care activeaza.

Cititi mai mult pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cristescu,
bega,
bursa,
bvb,
rasdaq
/actualitate/afaceri/fratii-cristescu-transfera-companii-de-150-mil-euro-pe-bursa-intr-un-an-vom-avea-nevoie-de-finantare-6361331
6361331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.