Fostul şef de vânzări de la OTP se mută la KIWI Finance

Autor: Ana Raduta Postat la 02 aprilie 2012 25 afişări

Începând cu luna martie, Gabriel Creţu este noul head of sales al brokerului de credite KIWI Finance.

Creţu va fi responsabil de obiectivele de vânzări, performanţa şi consolidarea echipelor şi de dezvoltarea canalelor de vânzare. Acesta are o experienţă bancară de 10 ani, iar în ultimii şapte a ocupat poziţia de head of

sales la OTP Bank. Este absolvent al Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori şi deţine un doctorat în ştiinţe Economice.

"Venirea lui Gabriel Creţu la noi înseamnă consolidarea echipei KIWI Finance şi sunt convinsă că experienţa, expertiza şi nu în ultimul rand aptitudinile de lucru cu oamenii sunt o garanţie pentru viziunea noastră de definire a industriei brokerajului bancar la standarde de excelenţă", spune Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
management,
kiwi finance,
vanzari,
gabriel cretu
/actualitate/afaceri/fostul-sef-de-vanzari-de-la-otp-se-muta-la-kiwi-finance-9466753
9466753
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.