Ford vrea reanalizarea contractului de privatizare a Automobile Craiova

Postat la 05 mai 2010 17 afişări

Compania Ford a solicitat reanalizarea unor clauze din contractul de privatizare a Automobile Craiova, astfel ca AVAS a initiat un proiect de hotarare de guvern pentru constituirea unei comisii interministeriale care sa negocieze cu constructorul auto.

Ford Motor a achizitionat in septembrie 2007 un pachet reprezentand 72,4% din actiunile Automobile Craiova, pentru 57 milioane euro.

Tranzactia a fost analizata de Comisia Europeana, care a investigat conditiile impuse de stat la privatizare. CE a concluzionat ca Guvernul a acceptat un pret de vanzare mai mic in schimbul asigurarii de catre compania americana a unui anumit nivel de productie si de ocupare a fortei de munca.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ford-vrea-reanalizarea-contractului-de-privatizare-a-automobile-craiova-6092094
6092094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.