Flamingo International: vanzari de 100 milioane lei in T1

Postat la 18 mai 2009 44 afişări

Flamingo International, companie ce are ca obiect de activitate comertul de produse IT&C, electrice si electronice a anuntat vanzari de 100 de milioane lei in primul trimestru al cestui an, vanzarile pe retail ale companiei inregistrand un declin de 34% comparativ cu anii precedenti.

In acest trimestru, piata de retail a inregistrat o scadere de 40%. Oficialii companiei Flamingo International se asteapta la o redresare a trendului actual de pe piata de profil, in a doua jumatate a acestui an, lucru care va fi determinat si de scaderea pretului la anumite categorii de produse.

 

Scaderea preturilor, potrivit oficialilor companiei ar trebui sa incurajeze consumatorii sa achizitioneze produse din Romania, avand in vedere si serviciile disponibile local, precum garantia.

 

In prezent Grupului Flamingo are in portofoliu un numar de 90 de magazine, dintre care 29 sunt magazine Flanco World, deschise sub conceptul de magazin de mari dimensiuni.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Flamingo International,
vanzari,
T1,
comert,
retail,
declin
/actualitate/afaceri/flamingo-international-vanzari-de-100-milioane-lei-in-t1-4402769
4402769
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.