Flamingo a inchiriat peste 9.000 mp in Prologis A1

Postat la 10 decembrie 2008 16 afişări

Retailerul de electronice, electrocasnice si produse IT Flamingo a inchiriat o suprafata de 9.300 de metri patrati in cadrul parcului logistic ProLogis Park Bucharest A1, amplasat la kilometrul 23, pe autostrada Bucuresti - Pitesti

Parcul logistic este dezvoltat de catre ProLogis, cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de distributie din lume, aceasta fiind singura investitie a dezvoltatorului pe plan local. Acesta este primul contract de inchiriere intre ProLogis si Flamingo, aducand nivelul de ocupare a parcului la 90% in patru luni de la finalizarea ultimei faze.

 

"Observam cresterea cererilor pentru spatiu modern de logistica din partea unor grupuri tot mai variate de clienti, pe masura ce tot mai multe companii decid sa-si externalizeze serviciile de aprovizionare", a declarat Ben Bannatyne, ProLogis Managing Director pentru ECE al ProLogis.

 

Flamingo a inchiriat spatiul intr-o cladire de 27.400 de metri patrati, contractul putand sa aiba o valoare anuala de aproximativ 0,5 mil. euro pe an, luand in calcul o valoare medie a chiriei de 4,5 euro/mp/luna, potrivit ultimului studiu de piata al companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

 

ProLogis Park Bucharest A1 include in prezent patru cladiri finalizate insumand peste 108.200 de metri patrati de spatiu industrial. Printre clientit parcului se numara si Augsburg International Impex, Centrum Logistics, Geodis Calberson, Gefco, Kuehne+Nagel, cargo partner si Omega Transport & Logistics.

 

Totalul spatiilor logistice este estimat sa ajunga la 800.000 de metri patrati la finalul acestui an, potrivit studiului mentionat, rata de neocupare fiind estimata la 4%.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/flamingo-a-inchiriat-peste-9-000-mp-in-prologis-a1-3647680
3647680
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.