Firmele lui Mihai Miron au aprobat fuziuniea

Postat la 17 ianuarie 2008 1 afişăre

Adunarile Generale ale Actionarilor la societatile Ropharma SA Brasov, Farmaceutica Aesculap Tg Mures, Medica Bacau si Global Pharmaceuticals Brasov, au aprobat de principiu fuziunea prin absorbtie cu SC Ropharma SA in calitate de societate absorbanta.

Cele patru societati sunt controlate de omul de afaceri Mihai Miron, care este fondatorul Europharm (acum parte a grupului GlaxoSmithKline). Miron a fost numit in aceasta saptamana si vicepresedinte in Consiliul de Administratie al producatorului de lapte Albalact.

Doua dintre cele patru societati care vor fuziona, respectiv Ropharma si Farmaceutica Aesculap sunt tranzactionate pe piata Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/firmele-lui-mihai-miron-au-aprobat-fuziuniea-2338942
2338942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.