Fara telefoane la receptie

Postat la 13 octombrie 2007 2 afişări

Compania germana Hotel Reservation Service (HRS) a inclus Polonia in sistemul sau global de rezervari online. Serviciul poate fi folosit gratuit, confirmarea fiind imediata. Peter Schwarzkopf, managing director al HRS Polonia, a spus ca pregatirea lansarii pe piata poloneza a durat patru ani.

Firma a ales Polonia datorita cresterii interesului pentru piata de turism. Anul trecut, din cei 16 milioane de turisti care au vizitat Polonia, un sfert au fost germani. In plus, piata de turism a avut o medie anuala de crestere de 13%. Primele hoteluri disponibile au fost cele din Varsovia si Poznan. Acum pe site se pot face rezervari la hoteluri din 89 de unitati de cazare. Lista cuprinde 400 de hoteluri din Polonia si 225.000 din intreaga lume. Schwarzkopf a precizat ca 80% din toate hotelurile din marile orase poloneze sunt prezente pe site. Firma germana detine deja birouri in Londra, Paris si Shanghai si intentioneaza sa mai deschida unul in Italia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Polonia,
sistem,
rezervari,
online,
hoteluri
/actualitate/afaceri/fara-telefoane-la-receptie-954921
954921
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.