Fara Google pe iPhone

Postat la 21 ianuarie 2010 17 afişări

Apple si Microsoft au inceput acum cateva saptamani negocieri pentru a inlocui motorul de cautare Google de pe iPhone, potrivit Bloomberg.

Daca Microsoft si Apple ar incheia un acord, ar insemna ca utilizatorii de iPhone ar incepe sa navigheze pe internet prin motorul de cautare Bing, dezvoltat de Microsoft, cel mai mare producator de software din lume, in timp ce persoanele care vor sa-si pastreze Google ca principal motor de cautare vor fi obligati sa-si modofice setarile din telefon.

"Avand in vedere ca este o amenintare pentru Google, un asemenea acord e bun pentru Apple", a spus James McQuivey, analist la compania de analiza Forrester Research, care precizeaza ca aceste negocieri subliniaza rivalitatea dintre Apple si Google, in prezent principalul motor de cautare pentru iPhone.

Citeste mai multe despre negocierile dintre MIcrosoft si Apple pe www.bloomberg.com

Vezi aici care au fost cele mai bune telefoane din anul 2009

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
microsoft,
google,
iphone,
bing
/actualitate/afaceri/fara-google-pe-iphone-5394435
5394435
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.