Fara CASCO

Postat la 14 octombrie 2009 157 afişări

Asigurarea CASCO pentru camioane este un cost semnificativ pentru o companie de transport, fiind vorba de un contract de ordinul milioanelor de euro in cazul Edy Spedition.

Compania a pastrat contractul de asigurare pentru RCA (care este obligatoriu), cel pentru marfa din depozite si marfa transportata, dar si pentru cladiri. A eliminat insa polita CASCO, iar suma necesara pentru aceasta polita la cele 1.000 de camioane a fost provizionata. In noiembrie se va implini aproape un an de la aplicarea acestei masuri, iar managementul Edy a salvat din provizionul de asigurare 50% (restul a fost cheltuit pentru reparatii).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
Edy Spedition,
CASCO,
masuri,
criza
/actualitate/afaceri/fara-casco-4987706
4987706
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.