Familia Tudorache preia controlul Montero

Postat la 20 noiembrie 2007 1 afişăre

Familia Tudorache a preluat de la compania slovena Monteko 38% din titlurile distribuitorului de medicamente Montero, ajungand in prezent la o participatie de 76%. Achizitia a fost derulata prin intermediul Newarch Investments, un vehicul de investitii inregistrat in Cipru controlat de familia Tudorache.

"Newarch a fost infiintat anul trecut in noiembrie si este in proces de preluare a tuturor actiunilor familiei Tudorache din firmele din grupul Montero. Newarch a ajuns pana acum la 76% din actiunile Montero, pentru a avea flexibilitate in extinderea regionala. Partea slovena (Monteko - n.red.) a iesit complet", a afirmat Radu Tudorache. Anterior acestei tranzactii, familia Tudorache detinea 38% din actiuni, restul fiind in posesia unor persoane fizice care detin sub 5% din titluri, potrivit datelor de la Registrul Comertului.

Aflati mai multe detalii pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medicamente,
industrie,
tranzactii
/actualitate/afaceri/familia-tudorache-preia-controlul-montero-1044972
1044972
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.