Faceti cunostinta cu parintele bugetului

Postat la 13 ianuarie 2010 27 afişări

Ministrul Sebastian Vladescu spune ca-l va recompensa cu salariul sau pe luna ianuarie pe Gheorghe Gherghina, functionarul care face bugetele Romaniei din 1990 incoace

Marti dimineata, a doua zi de dezbatere a bugetului in plen. Alesii vin agale. Mi¬nistrul Finantelor, Se¬¬bas¬¬¬tian Vladescu, la fel. In dreapta lui, un tip intre doua varste, cu un vraf de hartii la subrat. Putini il cunosc. Nu atrage atentia in nici un fel. Presa nu-l opreste sa-l intrebe cate ceva, ca pe cel din stanga lui. Nu apare la televizor, nu este obisnuit cu luminile reflectoarelor. Este "tatal" bugetului Romaniei din 1990 incoace, "omul cifrelor" din Ministerul Finantelor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/faceti-cunostinta-cu-parintele-bugetului-5324073
5324073
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.