Facebook este mai vizitat ca Google

Postat la 16 martie 2010 25 afişări

Facebook, una dintre cele mai mari retele sociale din lume a fost saptamana trecuta cel mai vizitat site din Statele Unite, depasind astfel motorul de cautare Google, potrivit companiei de cercetare Hitwise.

Facebook a avut o cota de piata de 7,07%, in timp ce Google a inregistrat o cota de 7,03 scrie sfgate.com. In martie 2009, Facebook avea un procent mai mare de 2% din totalul traficului pe web, asta insemnanad o crestere de 185% in acest an.

Un alt site care cerceteaza numarul de utilizatori inregistrati pe site-uri, Compete.com a anuntat in ianuarie ca Google continua sa domine internetul, avand un numar de 17 de milioane de vizitatori unici pe zi, in timp ce Facebook are doar 133 de milioane de vizitatori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
internet,
Facebook,
trafic,
Goole
/actualitate/afaceri/facebook-este-mai-vizitat-ca-google-5749410
5749410
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.