Energia se plateste la Posta

Postat la 12 decembrie 2007 2 afişări

Peste jumatate de milion de clienti ai Enel Energie din zona rurala de pe teritoriul a opt jude]e din Banat si Dobrogea isi vor putea plati facturile de energie electrica direct la oficiile si la agentii Postei Romane incepand din 15 ianuarie 2008. Serviciul este disponibil in urma unui parteneriat incheiat de Enel cu Citibank Romania si Posta Româna, prin care cele din urma sunt mandatate sa colecteze facturile de energie electrica in peste 400 de locatii din Arad, Calarasi, Caras Severin, Constanta, Hunedoara, Ialomita, Timis si Tulcea. De asemenea, facturile Enel pot fi platite prin ordine de plata direct in contul companiei deschis la Citibank Romania.

“Acordul cu Citibank (...) permite companiei Enel sa isi imbunatateasca controlul asupra procesului de incasare a facturilor", declara Matteo Codazzi, Presedinte al Enel Romania. Enel, care este cea mai mare companie energetica din Italia, este prezenta in Romania prin Enel Energie care furnizeaza electricitate in toata tara, in timp ce Enel Distributie Banat si Enel Distributie Dobrogea gestioneaza reteaua de distributie a electricitatii in aceste doua regiuni. In urma achizitiei Electrica Muntenia Sud, compania isi va dubla prezenta in sectorul distributiei de electricitate din România, ajungând la 2.5 milioane consumatori, 124.000 km de retea si 5.700 angajati.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/energia-se-plateste-la-posta-2302844
2302844
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.