Elmec a trecut Prutul

Postat la 16 februarie 2009 16 afişări

Elmec Romania, cel mai mare comerciant de francize din tara, atat ca numar de magazine, cat si ca vanzari, s-a extins in Republica Moldova. Retailerul a deschis trei magazine in MallDova, primul centru comercial din Chisinau, in urma unei investitii de peste 600.000 de euro

“Republica Moldova este inca o piata in dezvoltare daca ne referim la retail-ul de fashion si una dintre pietele cu potential pentru brand-urile high-end. De la deschidere si pana acum, am observat un interes crescut al clientilor pentru brandurile pe care le comercializam, asadar, nu excludem posibilitatea extinderii”, spune Cristian Beznoska, CEO Elmec Romania.

 

Cele trei magazine de tip monobrand - Miss Sixty (care comercializeaza produse Miss Sixty, Energie si Killah), Calvin Klein Jeans si Pepe Jeans London, ocupa o suprafata de aproximativ 500 mp inchiriati in centrul comercial MallDova. Investitia de peste jumatate de milion de euro reprezinta "doar o parte a proiectului de investitie pentru piata din Republica Moldova", sustine Beznoska.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Elmec,
magazine,
MallDova,
deschider
/actualitate/afaceri/elmec-a-trecut-prutul-3930508
3930508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.